ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας στο πλαίσιο της απόλυτης επαγγελματικής προσέγγισης των εταιρικών μισθώσεων αλλά και των ενοικιάσεων αυτοκινήτων παρέχει τη δυνατότητα μελέτης και σχεδιασμού ευέλικτων πλάνων μίσθωσης οχημάτων με βάση τις ιδιαίτερες εταιρικές ή προσωπικές ανάγκες των πελατών της, όπως είναι οι χρονομισθώσεις οχημάτων για την κάλυψη των εταιρικών αναγκών μιας επιχείρησης με ή χωρίς το δικαίωμα εξαγοράς του εξοπλισμού κατά τη λήξη των συμβάσεων, οι χρονομισθώσεις οχημάτων για υπομίσθωση τις τουριστικές περιόδους και οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων για προσωπική χρήση.

Επιπλέον, η FREE LEASING, ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασκεί τη δραστηριότητα της διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων, στο όνομα και για λογαριασμό των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες διατηρεί συνεργασία.

Με μια τεράστια γκάμα συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών, η εταιρεία μας παρέχει ουσιαστική υποστήριξη και καθοδήγηση στη διαδικασία σχεδιασμού, επιλογής αλλά και ανανέωσης των ασφαλιστηρίων συμβολαίων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του καθένα ξεχωριστά!

Έχοντας οι πελάτες μας, τα ασφαλιστικά τους προγράμματα πλέον οργανωμένα, εξασφαλίζουν την πλήρη κάλυψη των καθημερινών αναγκών και ειδικά σε περιπτώσεις έκτακτων γεγονότων , την προστασία του εξοπλισμού και της περιουσίας τους και τη διασφάλιση του οικονομικού τους πλάνου.


ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

Η FREE LEASING ως μια άρτια οργανωμένη εταιρεία μισθώσεων οχημάτων εξασφαλίζει την πλήρη κάλυψη των εταιρικών σας αναγκών για χρονομισθώσεις οχημάτων καινούριων ή μεταχειρισμένων με πολλαπλές δυνατότητες επιλογής μεταξύ του δικαιώματος εξαγοράς του εξοπλισμού ή επιστροφής του κατά τη λήξη της σύμβασης.

Κατά τη μακροχρόνια μίσθωση, χωρίς το δικαίωμα εξαγοράς του εξοπλισμού ο πελάτης, εταιρεία ή φυσικό πρόσωπο, δεν αγοράζει το όχημα αλλά καταβάλλει ένα μηνιαίο μίσθωμα καθ’όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, η οποία μπορεί να διαρκεί από τρία έως πέντε έτη. Πρόκειται για την πιο συμφέρουσα υπηρεσία με τα ακόλουθα προνόμια: αρχικά τα μισθώματα εκπίπτουν απ’ το φορολογητέο εισόδημα, η έκδοση του τιμολογίου είναι σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, υπάρχει επίσης απαλλαγή από την υποχρέωση εφάπαξ καταβολής του Φ.Π.Α., όπως συνήθως συμβαίνει κατά τη ημέρα της αγοράς ενός αυτοκινήτου, αλλά ο φόρος καταβάλλεται στα αντίστοιχα μισθώματα, αναλόγως της διάρκειας της χρονομίσθωσης και τέλος η συντήρηση, η ασφάλιση, η οδική βοήθεια, και η αντικατάσταση του οχήματος σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος αναλαμβάνεται, κατόπιν συνεννόησης, εξ ’ολοκλήρου, από την εταιρεία μας!

Κατά τη μακροχρόνια μίσθωση με δικαίωμα εξαγοράς του εξοπλισμού ο μισθωτής δηλώνει ότι επιθυμεί να έχει το δικαίωμα εξαγοράς του αυτοκινήτου μετά τη λήξη της σύμβασης και διαμορφώνεται ένα πλάνο το οποίο περιλαμβάνει τις αξίες των μισθωμάτων.

Φυσικά δίνεται η δυνατότητα και η ευχέρεια στον μισθωτή να επιλέξει μεταξύ των διαθέσιμων υπηρεσιών, όπως η ασφάλιση και η συντήρηση του εξοπλισμού.


ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η FREE LEASING προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης του αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες του καθένα ξεχωριστά, με σκοπό την επαγγελματική ή την ψυχαγωγική χρήση του!

Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο της αρεσκείας σας για να πραγματοποιήσετε τις διακοπές με την οικογένεια ή την παρέα σας στην όμορφη Ελλάδα μας, για να ταξιδέψετε σε χειμερινούς προορισμούς και να απολαύσετε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας!

Με την ποικιλία στα προγράμματα ενοικίασης και με τη δυνατότητα παραλαβής του οχήματος από όπου εσείς επιθυμείτε, η ενοικίαση του αυτοκινήτου γίνεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η FREE LEASING σας μέσω των υπηρεσιών της ασφαλιστικής κάλυψης χαρίζει τη δυνατότητα στους πελάτες της να προνοήσουν για την ασφάλειά τους, επιλέγοντας ευέλικτα προγράμματα Ζωής και Υγείας!

Με πάνω από τριάντα συνεργαζόμενες μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες όλοι μπορούν να ασφαλίσουν το όχημά τους, το περιεχόμενό του, τα προσωπικά τους αντικείμενα, αλλά και το κτήριο ή την οικία τους, επιλέγοντας προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες!