ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η FREE LEASING δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2013 και είναι μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες μίσθωσης οχημάτων!

Σήμερα, σχεδόν δέκα χρόνια μετά, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών, εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να εξελισσόμαστε συνεχώς με σκοπό την συνεχή αναβάθμιση του στόλου μας, την ποικιλία των προσφερόμενων υπηρεσιών, την κατανόηση και εξυπηρέτηση των σύγχρονων απαιτήσεων όλων μας.

Στη FREE LEASING, επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, έτσι ώστε να χτίσουμε μαζί μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης!

Για το λόγο αυτό, στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, πρόθυμοι, να συζητήσουμε για όλα αυτά που θα μπορούσαν να κάνουν την μίσθωση ενός ή και περισσότερων οχημάτων απλή και εύκολη.

Εντοπίζοντας τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας, στελέχη της επιχείρησης βρίσκονται στη διάθεση τους, για να υποστηρίξουν τη διαμόρφωση και την εκπλήρωση ενός οικονομικού πλάνου βασισμένου στο χρονοδιάγραμμα της σύμβασης μίσθωσης του εκάστοτε εξοπλισμού.

Σύμβουλοι Πωλήσεων
Εξειδικευμένοι να αναλύσουν και να καλύψουν κάθε ανάγκη σας

Service / Μηχανικοί
Άμεση υποστήριξη όταν τους χρειαστείτε

Λογιστήριο
Ρωτήστε μας για τα ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης

Αυτοκίνητα / Vans
Μεγάλη γκάμα από αυτοκίνητα και vans, άμεσα διαθέσιμα!

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ / ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Στην FREE LEASING, η φιλοσοφία μας είναι να αντιλαμβανόμαστε άμεσα τη μεταβολή, να εντοπίζουμε νωρίς τις αλλαγές και να προσαρμοζόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά σε αυτές!

Η βασική αρχή μας, η οποία αποτελεί και έναν από τους στόχους μας είναι να είμαστε ευέλικτοι ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις, λύσεις και υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις προσωπικές απαιτήσεις του καθένα μας!

Κατανοώντας πλήρως τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας καθώς και τις σύγχρονες ανάγκες μετακίνησης για όλους μας, όραμά μας είναι η διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών μίσθωσης οχημάτων με στόχο αυτές να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς.

Θέλουμε οι υπηρεσίες μας να είναι προσβάσιμες σε όλους και προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες και προσωπικές απαιτήσεις του καθένα ξεχωριστά!

Το business plan περιλαμβάνει την ανανέωση και αναβάθμιση του στόλου μας (νέα αυτοκίνητα και νέα vans) , τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας με την άσκηση της δραστηριότητας της διανομής ασφαλιστικών προϊόντων.

Η επέκταση των των υπηρεσιών μας παρέχονται σε Μύκονο, Αθήνα, Βόλο, Σκιάθο, Μήλο, Μύκονο και Κέρκυρα!